top of page

GINOP-5.3.17-21
KKV kapacitásbővítő támogatás

 

A kedvezményezett neve: MAD-DAY Építők Kft.

A projekt címe: KKV kapacitásbővítő támogatás

Megvalósítás helyszíne: 7400 Kaposvár, Teleki utca 15., hrsz:25/2

A projekt megvalósításának ideje: 2022.03.01.-2023.07.31.

Elnyert, szerződött támogatás összege: 18 461 520 Ft

 

Projekt eredmények rövid bemutatása:

A tervezett létszámbovítés keretében a már meglévő, és a megvalósuló fejlesztés eredményeként létrejövő kapacitás hatékony kihasználása az elsodleges cél.
Ennek érdekében a kivitelezések munkaterületein kívül a cégvezetés adminisztratív, és műszaki támogatása is kiemelt szerepet kapott.
A megvalósult létszámbovítés keretében fentiek szerint az alábbi humán-erőforrás fejlesztéseket valósítottuk meg:
- 2 fo műszaki előkészítő/tervező. Elsődleges feladatuk a kivitelezési tenderek előkészítésének felügyelete, illetve a megvalósítások szabályossági
felügyelete. Az azonnali segítségnyújtás érdekében ezen szerepkörre nem pályakezdő fevételét tervezzük. A tervezettnél 1 fővel több került
felvételre ezen szerepkörre, mert az elmúlt időszak megváltozott megrendelői igényei az eddigieknél nagyobb mértékben követeli meg az elokészítő, adminisztratív tevékenységeket. Sajnálatos módon 1 fő 2022. október 1-vel felmondott. HR kapacitás folyamatos biztosítása érdekében a munkakört más, már állományban lévő kollega vette át.

A következo időszakban nem is ennek a munkakörbek a betöltésére, hanem egyéb pozícióban kívánunk foglalkoztatni új kollegát.
- 2 fő építőipari szakmunkás: villanyszerelő, és gipszkartonszerelő munkakörök kerültek meghirdetésre, melyek közül a villanyszerelő betöltésre
került, a gipszkarton szerelőre jelentkező munkavállaló pedig a meghirdetett állás mellett, végzettségei figyelembe vételével gépkezelői munkakörben került foglalkoztatásra, mely munkakör szintén hiány volt cégünknél az elmúlt időszakban.
- 1 fő segédmunkás
A megvalósult HR fejlesztések az elkövetkezendő idoszakban biztosítják számunkra, hogy az eddigi gyakorlatban alkalmi munkavállalók által
biztosított kapacitást kiszámíthatóbb, a hosszú távú, fenntartható muködést, fejlődést elősegíto humáneroforrás-háttér álljon cégünk rendelkezésére.

További információ kérhető:

Frányó Tamás projektmenedzser

Elérhetőség (+36204195552; titkarsag@mad-day.hu)

C tábla
bottom of page