top of page

Bérelhető ingatlanjaink

Kaposvár, Teleki u. 15.
MAD-DAY Irodaház

A belváros egyik, teljesen üvegfal homlokzatú épületének szintjein igényesen kialakított irodák, üzletek és ügyfélszolgálatok működnek. A pozitív paramétereknek köszönhetően a kihasználtság hosszú távon gyakorlatilag 100 százalékos, kb 1000m2 áll rendelkezésre. Az üvegfelület Xtreme Silver II típus – a maximális hővédelem ellenére a legoptimálisabb átlátást biztosítja. A belső terek nyitottak, jól beláthatóak, ügyfélbarátok. Az épület szerkezete lehetővé teszi az egyes szintek belső beosztásának tetszőleges kialakítását (ezek a bérlői igényeknek megfelelően már többször átépültek). Az épület fedém-szerkezetei, tárgyaló – konferencia terem kiépítésére alkalmasak, teherbírás: 400 kg/ m2.

Jelenleg az épület földszinti nagy helyiségében, és a 2. emelet utcafronti részében tudunk helyet biztosítani az érdeklődők részére.

Függönyfal.jpg
v3 látvány-2.jpg

Kaposvár, Vásártéri út 3.
Raktár- és javító üzemcsarnok

Cégünk 2024. évben egy raktár- és üzemcsarnokot épít részben saját hasznosítási célra, acél vázszerkezettel, mely 512 m2 méretű.

Az épület földszintes kialakítású, a telek sarkában elhelyezve, a telek fennmaradó részének későbbi hasznosítása miatt. Szociális részt a tervezett épület tartalmaz. Alap funkció (raktározási, gép tárolás, gép- és járműkarbantartás) lesz kialakítva.

A cégünk által nem hasznosított csarnokrészekre várjuk hosszú távú használat céljára az érdeklődőket.

 

Amennyiben felkeltettük érdelődését, kapcsolatban lépni velünk az alábbi helyen tud: 

bottom of page