top of page

PM_KKVESZKOZ_2018_A/316
Univerzális felszereltségű kotró-rakodó munkagép beszerzése

1_infoblokk_2020_ERFA_3C

 

A kedvezményezett neve: MAD-DAY Építők Kft.

A projekt címe: Univerzális felszereltségű kotró-rakodó munkagép beszerzése

Megvalósítás helyszíne: 2314 Halásztelek, Latinovits Zoltán u. 13. 2731 hrsz

A beruházás megvalósításának ideje: 2021.04.19.-2021.08.31.

Beruházás összköltsége: 42 749 200 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 23 200 260 Ft

Támogatás mértéke: 55% vissza nem térítendő

 

 

Beruházás rövid bemutatása:

A projekt megvalósításának keretében a Magyarországon kapható kotró-rakodó gépeket árusító cégekkel felvettük a kapcsolatot, megkértük a forgalomban lévő gépek műszaki specifikációit. A gépeket összehasonlítva a TERRA Hungária Építőgép Kft JCB 4CX PRO munkagépe elégítette ki elvárásainkat, és felelt meg a pályázatban vállalt feltételeknek. Tekintettel arra, hogy a jelenleg beszerezhető eszköz típusa eltér a pályázatban megjelölt eszköztől, kedvezményezett a Támogatási Szerződés megkötésének folyamata során a beszerzendő eszköz módosítását jóváhagyatta Támogatóval.
Figyelembe véve, hogy a beszerzendő eszköz import eszközként kerül Magyarországra, Kedvezményezett a Támogatási Szerződés hatályba lépését megelőzően, saját kockázatára a beszerzést megindította, biztosítva ezáltal az eszköz határidőben történő rendelkezésre állását.
Kedvezményezett az eszköz beszerzésével párhuzamosan végrehajtotta a pályázatban megjelölt telephely felújítását is, alkalmassá téve a területet a beszerzendő eszköz ideiglenes tárolására. A pályázatban is megfogalmazottak szerint a Halásztelek, Latinovits Z. u. telephely ideiglenesen szolgált az eszköz tárolására, a beszerzett kotró-rakodó jelenleg kaposvári munkaterületen lát el feladatokat, hozzájárulva ezáltal a Kedvezményezett vállalkozás termelékenységének javításához.
Kedvezményezett a pályázatban megjelölt telephelyen biztosította a nyilvánosság biztosításával kapcsolatos előírásokat is.

 

További információ kérhető:

Frányó Tamás projektmenedzser

Elérhetőség (+36204195552; titkarsag@mad-day.hu)

20210707_124901
bottom of page