top of page
MD kör logo háttérrel.jpg

Bemutatkozás

A 9o-es években nagy mértékben fellendült Kaposváron az ingatlan piac, az amerikai hadsereg taszári jelenléte miatt. 1995-ben úgy gondoltuk, hogy kihasználva ezt a lehetőséget, ingatlan hasznosításra, bérbeadásra, üzemeltetésre érdemes céget alapítanunk. Így került sor 1996-ban a Mad-Day kft megalakítására. 

Cégünk fő profilja a kezdetektől az ingatlanok bérbeadása, üzemeltetése, fejlesztése volt. E mellett generál kivitelezőként is tevékenykedtünk, kiegészítve a másik profilunkat. Kezdetben idegen tulajdonban lévő ingatlanokat adtunk bérbe, üzemeltettünk. Elképzeléseink valóra váltak, cégünk életképes volt, lehetőségünk lett saját ingatlanok vásárlására. 1998-ban megvásároltuk a Kaposvár városközpontjában lévő ingatlant, melye jelenleg is a cég központjaként funkcionál. Saját kivitelezésben felújítottuk, modernizáltuk. Ezt követően az épület 3. emeletén kialakítottuk a mai is működő cégközpontunkat. 

A későbbiekben több ingatlant vásároltunk még a városban. Fióktelepet nyitottunk Budapesten, szintén saját tulajdonú ingatlanunkon. Jelenleg a Kaposvár, Teleki utca 15. szám alatti, alagsor + fszt + 3 emelet nagyságú ingatlant teljes egészében kihasználjuk. A 3. emeleten működik a cégközpontunk, itt történik az üzemeltetési, számlázási, könyvelési és műszaki előkészítő, lebonyolítói feladatok ellátása. Az épület másik három szintje bérbe van adva, épületünkben van a többek közt pénzügyi tanácsadó, telekommunikációs cég,  Az alagsori területeken saját használatú raktárokat üzemeltetünk. 

Cégünk létszáma az aktuális feladatok függvényében változik, de több dolgozónk az alapítás óta nálunk van. A következő években egy iroda-, üzletházat szeretnénk építeni a Kaposvár, Kanizsai utca 19. szám alatt, továbbá megkezdtük a Vásártéri út 3. szám alatti ingatlan területünkön építőanyag és eszköz raktározására, illetve gyártó-javító feladatok ellátására alkalmas csarnoképület kivitelezését. Jelenleg 3 fő munkavállaló biztosítja a cég főtevékenységének ellátását, a pénzügyi feladatokat állandó külső partner végzi. A generál kivitelezői feladatokhoz kapcsolódó építőipari kapacitást alkalmi munkavállalói bázissal biztosítjuk, mely az elmúlt években is megfelelő humán erőforrás hátteret biztosított számunkra. 

A folyamatosan végzett építőipari tevékenységhez szükséges eszközpark rendelkezésre áll, azonban a prognosztizálható növekedés miatt az eszközpark korszerűsítése, frissítése szükséges, illetve a megnövekedett ingatlanüzemeltetési igény kielégítésére nem elegendőek a meglévő ingatalnok, új, saját tulajdonú ingatlanok beruházása várható a jövőben, ezen volumenű kivitelezések az eddigiekben rendelkezésre nem álló eszközkapacitás beszerzését is indokolttá teszik. Az elmúlt időszakban cégünk egyik védjegyévé vált az egyedi tervezésű belsőépítészeti megoldások (elsősorban bútorzatok) kivitelezése, melyet a jövőben saját teljesítésben kívánunk megvalósítani, csökkentve ezáltal a harmadik félnek való kiszolgáltatottságot.

Cégünk folyamatosan bővülő szolgáltatásaival és szakember gárdával végez több területen, magas szakmai színvonalon különféle szolgáltatásokat.
- ipari és raktárcsarnok kivitelezése
- iroda- és üzletházak felújítása
- pénzintézeti fiók felújítása
- kültéri munkák (földmunka, térkőburkolatok, kertépítés)
- villamos munkák
- gépészeti munkák

Cégünk az elmúlt évek beruházásaink köszönhetően korszerű járműflottával (személy- és tehergépjárművek) és két JCB típusú kotró rakodóval is rendelkezik. A kotró rakodókat saját kivitelezésekben is használjuk, illetve bérbe is adjuk. 

bottom of page